Vaša korpa

Sigurna kupovina

Internet prodaja

Sigurna kupovina kod nas u froom shopu muškuh patika.Da li vam je važno gde i od koga kupujete hranu, odeću, knjige? Da li imate poverenje u svakog prodavca koga sretnete na ulici? Da li vam je svejedno da li čokoladu, kafu ili ulje za auto kupujete na buvljaku ili u regularnom marketu? Da li biste ako vam ponudim na primer nove stolice renomiranog švedskog brenda nameštaja meni poverovali na reč da se radi o sigurnoj kupovini originalnog artikla, ili biste se ipak odlučili da kupovinu obavite u zvaničnoj robnoj kući tog brenda? 

Ceni svoj novac

Ako ste kao većina ljudi, ako cenite svoje vreme i novac, ako želite da budete sigurni da za potrošen novac zaista dobijete ono što kupujete, na gore navedena pitanja kao odgovor biste uvek odabrali renomirani brend, legitiman market, pouzdanu firmu koja stoji iza prodavca…  

A da li je isti slučaj i kada je reč o internet prodaji? Na žalost, kada je reč o internetu često smo žrtve nečega što se zove impulsivna kupovina. U suštini to je kada, na primer, na Facebook-u vidimo lepo upakovanu, šljašteću reklamu za neki proizvod (na primer obuću) i onda pod tim utiskom odmah poručimo novi par cipela. Ne poznajemo prodavca, nikada nismo čuli za brend ili ukoliko jesmo, nije nam baš najjasnije kako i odakle nekom tamo prodavcu mogućnost da baš on distribuira originalne cipele tog brenda, ali svejedno, na reklami izgleda odlično, isporuka je kroz dva dana, cena sitnica, već vidimo sebe u novim cipelama.. poručili smo! Šta može da pođe po zlu?! Pa zapravo, mnogo toga!

Društvene mreže

Kupovina putem društvenih mreža poput Facebook-a ili Instagrama često ume da se pretvori u razočarenje. Počevši od toga da prodavac kasni sa isporukom, da poručen proizvod ne odgovara stanju sa reklame (bilo po kvalitetu, boji, veličini, itd.), da pošto se ne radi o registrovanom biznisu nemamo prava koja bismo inače imali kao regularni potrošači / kupci (pravo na povraćaj novca, pravo na zamenu ukoliko veličina ne odgovara, pravo na popravku u garantnom roku, itd.), do toga da nam proizvod uopšte ne bude isporučen ili da budemo žrtva prevare. Zato, kao i kod kupovine van interneta, veoma je važno da znamo od koga i kako kupujemo. Zato je uvek bolja opcija kupovina putem zvaničnih internet sajtova iza kojih stoje legitimni prodavci, registrovane firme koje garantuju za svoje proizvode. 

Kako mi radimo

Mi u froom.rs posvećeni smo našim kupcima i predani cilju da internet kupovinu putem našeg zvaničnog sajta učinimo sigurnom i bezbednom, a da pri tome zadržimo sve one prednosti koje kupovina putem interneta nudi. Na našem zvaničnom sajtu, osim uvida u naš dostupan asortiman svih tipova obuće za decu i odrasle, imate priliku da se upoznate sa uslovima kupovine, mogućnostima zamene i povraćaja novca, kao i da samo plaćanje obavite na siguran i bezbedan način. Ceneći vaše vreme i novac, a pre svega ukazano poverenje, zalažemo se da obezbedimo što bržu i bolju dostavu, kao i mogućnost svih vrsta reklamacija ukoliko izabrani proizvod ne odgovara vašim željama.  

Zato uvek biraj sigurnost, bezbednu kupovinu i prodavca koji te ceni, zato biraj froom.rs

sigurna kupovina na internetu
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Besplatna dostava

Na sve porudžine na sajtu

Brza dostava

Za 24-48h na vašoj adresi

Plaćanje pouzećem

Prilikom dostave na adresu